Nyheter

Vad är på gång i kören?

Glad höst allihopa! Efter en vår med distansrepetitioner via den digitala mötesplattformen Zoom längtade vi efter att få träffas och sjunga tillsammans, så efter sommarlovet har vi träffats en gång i veckan utomhus. Vi håller ordentligt med avstånd mellan varandra och klär oss varmt!

Vi har också deltagit på Nordic Mix Education, med flera fantastiska föreläsare, och med deltagare från såväl herr- som damsidan av de nordiska barbershoporganisationerna, och även från andra delar av världen. Heldagseventet hölls helt digitalt och var mycket uppskattat och lärorikt!

Närmast på agendan är ett prova-på-tillfälle den 24 oktober (utomhus). Om du är intresserad av att vara med kan du anmäla ditt intresse till [email protected]. Eventet är gratis, men man behöver anmäla sig, så att vi kan se till att det är tryggt och Covid-säkert för alla deltagande!

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer.
Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk.

Håll utkik här på hemsidan och gilla vår Facebooksida samt följ vår Instagram så missar ni inget som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!