Nyheter

JULKONSERT 2023

Ett stort tack till er alla som kom för att lyssna på Julstämning med Baltic Harmony - en magisk julkonsert som fyllde rummet med glädje, sång, musik, dans och massor av underbara julsånger.

Vi är överväldigade av den fantastiska atmosfär som ni skapade tillsammans med oss. Er närvaro och entusiasm gjorde konserten till något alldeles speciellt. Att se era leenden och känna er glädje under kvällen värmer våra hjärtan.

Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra fantastiska artister och medverkande som bidrog till att göra konserten så magisk. Ert engagemang och talang skapade verkligen en unik upplevelse för oss alla.

Tack igen för att ni gjorde julkonserten till en minnesvärd och hjärtlig julupplevelse. Vi ser fram emot att möta er igen och dela fler speciella ögonblick i framtiden.

Vi önskar er alla ett fantastiskt nytt år!

 

Barbershop-magi på Irland

En Oförglömlig Upplevelse!

Vi är överväldigade av glädje och tacksamhet när vi blickar tillbaka på vår första tävling på Irland. Att vara en del av den härliga barbershop-bubblan i Cill Airne var en upplevelse utan dess like.

Vi fick äran att inte bara dela vår kärlek till barbershop-musiken, utan också att uppleva den varma och välkomnande atmosfären som de irländska värdarna erbjöd. Att känna den musikaliska glädjen och skapa minnen med våra nya irländska vänner var helt fantastiskt.

För oss i Baltic Harmony har denna resa betytt så mycket mer än bara tävlingen. Det har varit en resa av självutveckling och samhörighet. Vi har höjt oss till nya höjder och känner en härlig eufori och bekräftelse på allt det hårda arbete vi har lagt ner. Vi vill tacka er alla för ert stöd och kärlek. Tillsammans skapar vi magiska musikaliska ögonblick!

Men vi har ingen tid att vila, för nu ser vi fram emot att påbörja julsångerna! Snart är det ju dags för vår efterlängtade Julkonsert den 10 december. Så markera den datumen i din kalender och boka biljetterna redan nu för en magisk musikalisk kväll tillsammans med oss!

Baltic Harmony firar 40år!!!

För att fira att vi har kunnat sjunga i så många år med så många härliga och underbara människor, fixade vi till en fest efter coachningen.

Att kunna sjunga i en så varm, härligt kör med människor som bryr sig om varandra och tar hand om varandra är helt magiskt.

Samtidigt har vi tillsammans kunnat utvecklas och med sång kunnat beröra och förmedla olika känslor.

Allt detta tack vara härliga engagerade människor samt vår alldeles egna och underbara dirigent Hanna-Märtha.

Hurra för Baltic Harmony!!! 

 

Coachning med Britt-Heléne Bonnedahl

Äntligen fick vi träffa Britt-Heléne Bonnedahl och få tips, vägledning, körplacering och en helt magisk coachning. Att bli coachad av Britt-Heléne är som att få en AHA! upplevelse hundra gånger om. Ska bli så roligt att visa dig hur mycket vi har lärt oss till nästa coachning...

Tack!!

 

Sommarkonsert med Baltic Harmony!

En härligt konsert med underbar sommarkänsla. Vi är så glada och taggade för fler konserter. 

Tack alla som kom och lyssnade. 

Vi önskar alla en underbar sommar!

Tack Britt-Heléne och Debra!

En underbar dag fullspäckad med sång, köruppställning, energi, känsla och gemenskap.
Allt detta tillsammans med vår underbara Britt-Helene.

Alltid lika härligt att få hitta sin rätta plats i kören för att få ut så mycket som möjligt av varje röst.
Att få göra detta med Britt-Helene som med sin talang hör och ser vem som passar var direkt. 

Coachning med Debra Lynn, som är Bel Canto specialist, lärde oss massor av tricks för att få ut mest av vårt sound både enskilt och i grupp. 

Nu är vi redo att jobba med våra låtar till tävlingen i Karlstad. 

Vill du vara med och prova sjunga med oss?
Maila direkt till [email protected]e, så hör vi av oss.

Baltic on stage - Succé

Open stage med massor av sång och glädje

Vilken pepp, glädje, utveckling och massor av sång. Vi har för första gången haft en open stage för Baltic medlemmar, kvartetter, duetter och solister - och vilken succé det blev. Med världens bästa expertpanel av Britt-Helén Bonnedahl, Mari Pettersson och Isabel Ahderinne fick vi en upplevelse som lyfte oss och fick oss att utvecklas och våga. Tack för alla positiva, underbara och uppmuntrande tips. 

Vi längtar till nästa Baltic on stage!!

 

 

Många intryck från damkörsfestivalen i Linköping

Med workshops, föreläsningar och mycket sång

Nu har även Baltic Harmony varit med och sjungit på damkörsfestivalen i Linköping med Linnea kören och många andra damkörer. Vi har lärt oss om CVT, scenisk närvaro, livets påverkan på rösten, kuling, folkmusik med Kraja samt sjungit och lärt känna många olika körer. Tack alla som har gjort denna festival möjligt och vi hoppas att någon kör tar hand om stafettpinnen så vi får träffas igen.

 

Ännu en härlig och magisk coachning

av den underbara Britt-Heléne Bonnedahl

Ingen kan som Britt-Heléne att få oss att bli starkare i själen och få fram det magiska med sång. Tillsammans med vår dirigent Hanna-Märtha är vi oslagbara. 
Tack för en underbar coachning, peppning och längtan efter att sjunga mer!

 

2022 - Nytt år med nya möjligheter

Nyfikna att sjunga med Baltic Harmony!

Till vår glädje har vi haft flera som varit sugna att prova på att sjunga med oss. Vi har sjungit både barbershop, låtar som "a million dreams" och givetvis våra underbara jullåtar. Vi förbereder oss den kommande julkonserten i december - äntligen Julkonsert! 

Följ oss och håll koll på vår facebook sida samt här på hemsidan för mer information om julkonserten, men jag skulle nog boka upp
5 december för säkerhetsskull!