Nyheter

Vad är på gång i kören?

God Jul! Efter en höst då vi äntligen fick  sjunga tillsammans, utomhus med gott avstånd gjorde kylan, mörkret och Covid-19 att vifick  återgå till rep på distans, via Zoom.

Vi har under såväl vår- som hösttermin varit tvungna att ställa in planerade shower, något som vi ju delar med många körer, musiker och andra artister och underhållare detta år.

Den senaste konsert vi fick ställa in var vår omtyckta julshow, men vi laddar för en sprakande, stämningsfull föreställning nästa år!

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer.
Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk. I december har vi haft förmånen att få individuella röstcoachningar (PVI) i master class av självaste Britt-Heléne Bonnedahl, trefaldig världsmästardirigent.

Håll utkik här på hemsidan och gilla vår Facebooksida samt följ vår Instagram så missar ni inget som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!