Nyheter

2022 - Nytt år med nya möjligheter

Varför inte börja året med härlig sång?

Den 11 januari börjar vi äntligen att sjunga igen efter julledigheten med sånger från kända filmer till barbershop. Så roligt det ska bli! 

Är du sugen på att prova? 
Du är välkommen att komma och sjunga med oss en kväll. Vi söker sångerskor till samtliga fyra stämmor.
Vill du veta mer? Skriv ett mail till [email protected]

 

Tack alla som kom och lyssnade på oss!Baltic Harmony Julkonsert 2021

Julkonsert

Tack alla ni som kom och lyssnade på vår Julkonsert på Omegaskolan den 5:e december.

Vi är så glada och tacksamma för att ha kunnat sjunga för er. Det var ju 2 år sen sist och längtan efter att få sjunga för publik var så stor att den höll på att spricka i våra hjärtan. Grattis till er alla som vann på lotteriet!

"God Jul och Gott nytt år
Lova var rädd om dig själv
Det är den hälsning du får"

Tack

 

Nyfikna att sjunga med Baltic Harmony!

Till vår glädje har vi haft flera som varit sugna att prova på att sjunga med oss. Vi har sjungit både barbershop, låtar som "a million dreams" och givetvis våra underbara jullåtar. Vi förbereder oss den kommande julkonserten i december - äntligen Julkonsert! 

Följ oss och håll koll på vår facebook sida samt här på hemsidan för mer information om julkonserten, men jag skulle nog boka upp
5 december för säkerhetsskull!

 

Vad är på gång i kören?

Precis som alla andra i samhället har vi fått förhålla oss till Covid-19 i drygt ett år nu. 

Nu har restriktionerna ändrats och vi får äntligen träffas på Bartos Media för att sjunga tillsammans. 

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer. Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk.

Under hösten har vi även förmånen att få individuella röstcoachningar (PVI) i Master Class av självaste Britt-Heléne Bonnedahl, trefaldig världsmästardirigent.

Just nu har vi dessutom börjat öva julsånger inför kommande event, så håll utkik här på hemsidan, gilla vår Facebooksida och följ vår Instagram för att inte missa allt som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!