Nyheter

Vad är på gång i kören?

Glad sommar allihopa! Vi i Baltic Harmony känner oss hedrade över att ha blivit uttagna till en digital midsommarkonsert anordnad av Körsommar och We Are Voice! Körer från hela Sverige skickade in bidrag och femton valdes ut - och vi blev en av dem! Konserten finns än så länge endast på Facebook, klicka HÄR för att komma dit. 

Efter en vår med distansrepetitioner via den digitala mötesplattformen Zoom har vi nu gått på sommarlov. Vi har, trots den sociala distanseringen, haft en utvecklande termin med detta nya upplägg, bland annat har vi haft föreläsningar på distans av Britt-Heléne Bonnedahl. Vi ser hoppfullt fram emot att snart få träffas allihopa igen.

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer.
Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk.

Håll utkik här på hemsidan och gilla vår Facebooksida samt följ vår Instagram så missar ni inget som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!