Nyheter

Vad är på gång i kören?

Precis som alla andra i samhället har vi fått förhålla oss till Covid-19 i drygt ett år nu. Sedan mars i fjol har vi fått ställa in och ställa om... 

Vi har under såväl vår som höst varit tvungna att ställa in planerade shower, något som vi ju delar med många körer, musiker och andra artister och underhållare detta märkliga år.

Våra körrep har vi dock inte ställt in! Varje tisdag kväll möts vi; numera på vår nya plattform Jamulus, som låter oss sjunga tillsammans utan tidsförskjutningar! Vi kompletterar med att se varandra på Zoom.

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer.
Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk. Under april har vi förmånen att få individuella röstcoachningar (PVI) i Master Class av självaste Britt-Heléne Bonnedahl, trefaldig världsmästardirigent.

Håll utkik här på hemsidan och gilla vår Facebooksida samt följ vår Instagram så missar ni inget som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!