Nyheter

Vad är på gång i kören?

Vi har ständig utveckling av oss som grupp och av medlemmarna som individer.
Förutom varje tisdagsträning, då vi har cirka 45 minuter röstutveckling med vår egna dirigent Hanna-Märtha Bergström, så får vi vid flera tillfällen under året besök av utomstående coacher, både för röstutveckling samt för att utveckla vårat scenspråk.

Under 2019 får vi vid flera tillfällen besök av två fantastiska dirigenter som kommer hjälpa oss på vår väg framåt - Britt-Heléne Bonnedahl (en av dirigenterna för världsmästarna Rönninge Show Chorus) samt Tindra Thor (dirigent för Stockholm City Voices - mottagare av silvermedalj i Nordiskt Mästerskap 2018 och inkvalade till VM 2019).  Vi har också stiftat ny bekantskap med Sara Söderström, Master director, dirigent för Malmö Limelight Chorus (som blev världsmästare i Small Chorus-klassen på VM 2017) och sångpedagog, som ska stötta oss i vår röstutveckling. Tre riktiga giganter inom barbershop och vi är så glada över att få ta del av deras kunskaper!

Helgen den 10-11 maj deltar vi som vanligt på Nordiska Mästerskapen i barbershop, som hålls i Karlstad. Man kan följa evenemanget via webcast, så att även ni där hemma kan se samt höra oss, och alla andra fantastiska körer, sjunga! Länk till detta kommer att dyka upp här när det närmar sig.
Innan vi åker ner till Karlstad kommer vi att anordna en genrepskonsert - ni kommer att få höra körens och våra kvartetters tävlingslåtar, så att ni får er en rejäl dos med barbershop face-to-face - sen kan ni heja på oss genom webcasten!

Efter Nordiska mästerskapen återhämtar vi oss snabbt och anordnar en konsert fylld med massa härliga låtar inför vårat sommaruppehåll.

Under sommaren kommer några ur kören dessutom att åka på ett Sweet Adelines International Education Symposium (IES), som i år hålls i Manchester, där man kan delta i olika klasser och umgås med massa andra barbershop-entusiaster.

Håll utkik här på hemsidan och gilla vår facebooksida så missar ni inget som händer i denna sprudlande, glittriga barbershopvärld!